Аз съм Елена и във времето, в което създавам този блог съм на 27 години.

Харесва ми да готвя, защото намирам това за много лично преживяване, защото обичам да се храня, защото обичам здравословното и смятам, че е постижимо дори и в наши дни да се готви щадящо, и не на последно място – защото обичам морето!

Това последното не е по темата, обаче за секунди ви накарах да се почувствате все едно нещо не разбирате…напротив, всичко си разбирате и то прекрасно! В същност, като се замисля, има даже много общо това с морето – кулинарията е дълбока и необятна, също като морето. Хайде заедно да плуваме – без предварително зададена посока, но с ясен поглед и устременост към интересното, новото, доброто и полезното. Вземе и децата си, ако нямате все още, то със сигурност всичко прочетено тук ще ви помогне, когато те се появят в един прекрасен момент.

В този блог ще можете да четете не просто рецепти, а истории – всяка една рецепта е лична и свързана с мен и всичко онова, което ме заобикаля.

Чрез рецептите си аз чувствам и живея. Каня ви да почувствате и вие!

Но това е само пожелание – ако не искате, то пожелайте ми успех и на добър час!

Ще имате възможност, при добро желание от ваша страна разбира се, да разбере какво е отношението ми към здравословното хранене, мнението ми за децата и храненето, за родителите и храненето и за още куп неща…интересни неща, с които ще ви запознавам стъпка по стъпка.

Този блог е особено препоръчителен за хора, които не умеят да изразяват чувствата си  и онова, което е вътре в тях, с думи…..такава съм и аз, затова готвя..с чувство. И така, този, който яде, всичко разбира, без да му говоря излишно.. Като се замисля, понякога май нищо не разбира, защото ми се случва да не ми се получи и на мен – и аз съм човек….

Не претендирам, че съм велик майстор готвач, даже никак, но пък имам вдъхновение, най-голямото желание, страст и безброй идеи. Само това е нужно. А да, добре е и човек да е сръчен – помага.