Стаи и апартаменти

Хотел „Петрелийски“ разполага с 8 стаи и 7 фамилни апартамента. Във всички има автентични рисунки на стената, a oбзавеждането е в традиционен за района на Огняново стил.

Стаите са изцяло изпълнени от естествени материали – подът в стаите е от каменни плочи, баните с течаща минерална вода също са изцяло в камък. 

Двойни стаи

С две единични легла

Със спалня

Стаите са със самостоятелни бани с вани и кабелна телевизия, с легло спалня или две единични и тераса. Във всяка стая има интернет и кабелна телевизия. Стаите са подходящи само за двама човека и не се предлага настаняване с допълнително легло в тях.

Апартаменти

Апартамент  1 – ти етаж

Апартамент  2 – ти етаж

Апартамент  3 – ти етаж

Апартаменти на 1-ви етаж

Апартаментите са с площ между 60-72 кв.м. и се състоят от хол, спалня, стая с две единични легла, баня и тераса. В тях има възможност за настаняване на 4 възрастни човека плюс един (с допълнително легло). Стаите в апартаментите не са преходни.

Апартамент на 2-ри етаж

Апартаментът е с площ между 70 кв.м. и се състои от хол, спалня, стая с две единични легла, баня и тераса. В него има възможност за настаняване на 4 възрастни човека плюс един (с допълнително легло). Стаите в апартаментите не са преходни.

Апартаменти на 3-ти етаж

Апартаментите са с площ 70 кв.м. и се състоят от хол, спалня, стая с две единични легла, баня и тераса. Във всеки апартамент има възможност за настаняване на 4 възрастни човека плюс един (с допълнително легло). Стаите в апартаментите не са преходни.

Всеки един от апартаментите на 3ти етаж разполага с камина (зареждането на дърва за огрев е срещу допълнително заплащане от 20 лв), вана, кабелна тв, интернет, просторна тераса с красив изглед към река Канина и басейните.

Цени на база полупансион

На Вашето внимание предлагаме оферта за настаняване и спа пакет, който включва:
нощувка, закуска, вечеря, ползване на басейните, шезлонг, сауна, парна баня, парко място.

Пакетните цени са както следва:

Вид настаняване

Цена до 01.07.2019

 Цена след 01.07.2019

Стандартна двойна стая
98 лв  114 лв
Апартамент първи етаж
Апартамент втори етаж
170 лв
180 лв
198 лв
208 лв
Апартамент трети етаж 190 лв
218 лв
Цена за единично настаняване 70 лв  80 лв

Всички апартаменти включват полупансион и спа пакет за до 4ма възрастни.
Всеки допълнителен човек доплаща 40 лева за настаняване в апартамент.

Моля да имате предвид, че при направена резервация, гарантирана с капаро, платеното капаро не подлежи на връщане при отказ от резервацията.