Стаи и апартаменти

Хотел „Петрелийски“ разполага с 8 стаи и 7 фамилни апартамента. Във всички има автентични рисунки на стената, a oбзавеждането е в традиционен за района на Огняново стил.

Стаите са изцяло изпълнени от естествени материали – подът в стаите е от каменни плочи, баните с течаща минерална вода също са изцяло в камък. 

Двойни стаи

С две единични легла

Със спалня

Стаите са със самостоятелни бани с вани и кабелна телевизия, с легло спалня или две единични и тераса. Във всяка стая има интернет и кабелна телевизия. Стаите са подходящи само за двама човека и не се предлага настаняване с допълнително легло в тях.

Апартаменти

Апартамент  1 – ти етаж

Апартамент  2 – ти етаж

Апартамент  3 – ти етаж

Апартаменти на 1-ви етаж

Апартаментите са с площ между 60-72 кв.м. и се състоят от хол, спалня, стая с две единични легла, баня и тераса. В тях има възможност за настаняване на 4 възрастни човека плюс един (с допълнително легло). Стаите в апартаментите не са преходни.

Апартамент на 2-ри етаж

Апартаментът е с площ между 70 кв.м. и се състои от хол, спалня, стая с две единични легла, баня и тераса. В него има възможност за настаняване на 4 възрастни човека плюс един (с допълнително легло). Стаите в апартаментите не са преходни.

Апартаменти на 3-ти етаж

Апартаментите са с площ 70 кв.м. и се състоят от хол, спалня, стая с две единични легла, баня и тераса. Във всеки апартамент има възможност за настаняване на 4 възрастни човека плюс един (с допълнително легло). Стаите в апартаментите не са преходни.

Всеки един от апартаментите на 3ти етаж разполага с камина с осигурени дърва за огрев, вана с тангентор, кабелна тв, интернет, просторна тераса с красив изглед към река Канина и басейните.

Цени на база полупансион

На Вашето внимание предлагаме оферта за настаняване и спа пакет, който включва:
нощувка, закуска, вечеря, ползване на басейните, шезлонг, сауна, парна баня, парко място.

Пакетните цени са както следва:

Вид настаняване

Цена

 
Стандартна двойна стая
114 лв.
Апартамент първи етаж
Апартамент втори етаж
198 лв.
208 лв

Апартамент трети етаж 218 лв.

Цена за единично настаняване 80 лв.

Всички апартаменти включват полупансион и спа пакет за до 4ма възрастни.
Всеки допълнителен човек доплаща 40 лева за настаняване в апартамент.

Моля да имате предвид, че при направена резервация, гарантирана с капаро, платеното капаро не подлежи на връщане при отказ от резервацията.