ДОБРЕ ДОШЛИ В ХОТЕЛ ПЕТРЕЛИЙСКИ, СЕЛО ОГНЯНОВО!

„Хотел “Петрелийски” се намира в село Огняново, разположено само на 40 км. От град Банско и на 200 км. от столицата. Известно е с топлите си минералните извори, с доказани лечебни свойства.

Хотелът разполага с двойни стаи и апартаменти за настаняване, два открити басейна и един закрит с минерална вода, сауна, парна баня, стая за масажи, ресторант, външен летен бар, лятно барбекю, затревени площи за игра навън, паркинг за автомобилите на гостите.

Помещенията за настаняване са в стил, заимстван от известните села Лещен и Ковачевица, намиращи се в непосредствена близост, а именно основните използвани материали са дърво и  камък.

Хотелът е подходящ за гости, които обичат да са близо до природата, за семейства, които са почитатели на водните забавления и разходките на открито. Районът е богат на туристически обекти за посещения“

Ето и атмосферата в хотел Петрелийски. Благодарим на нашия дългогодишен гост за този видео подарък към екипа ни!

Стаи & апартаменти

Хотел Огняново Хотел Петрелийски

На разположение на гостите на Хотел „Петрелийски“, Огняново са 8 стаи и 7 просторни фамилни апартамента, обзаведени в традиционния за района стил, с течаща минерална вода. Повече »

За малчуганите

Хотел Огняново Хотел Петрелийски

Възможности за игри на открито и закрито, за малки и големи гости на хотела. Имаме и уикенд влакче! Повече »

Релакс & масажи

Хотел Огняново Хотел Петрелийски

Отпуснете се в трите басейна с лековита минерална вода с t 35 градуса, един от които е закрит. Повече »

За пътешествениците

Хотел Огняново Хотел Петрелийски

Римски град, манастири, светилище и екопътека са сред многото забележителности, които може да посетите при престоя си в хотела. Повече »

.


ОТВОРЕНО ПИСМО от Управителя на Комплекс Петрелийски до Туристическите Агенции и Туроператорски фирми, с които си сътрудничим, както и до индивидуалните гости на хотела