ДОБРЕ ДОШЛИ В ХОТЕЛ ПЕТРЕЛИЙСКИ, СЕЛО ОГНЯНОВО!


 

ОТВОРЕНО ПИСМО от Управителя на Комплекс Петрелийски до Туристическите Агенции и Туроператорски фирми, с които си сътрудничим, както и до индивидуалните гости на хотела


 

Хотел “Петрелийски” се намира в село Огняново, известно с минералната си вода с доказани лечебни свойства. Хотелът разполага с 3 басейна с минерална вода, един от които е закрит, турска баня, парна баня, масажи. Ресторантът е специализиран в традиционна и здравословна, вегетарианска и веган кухня.

Всички стаи и апартаменти са изпълнени в старинен, традиционен за района на Гоце Делчев стил. Стаите на всеки етаж и апартаментите разположени на първия и на втория етаж разполагат със самостоятелни бани с вани,  интернет и кабелна телевизия. Семействата с деца са добре дошли в просторните апартаменти. Апартаментите на третия етаж разполагат с камина, тангенторна вана, кабелна телевизия, интернет и големи тераси.

Хотелът предлага много възможности за развлечения на малките ни посетители, а районът предлага интересни туристически обекти за посещение. Каним ви да прекарате с нас и своите празници.

Вижте атмосферата и природата на Хотел Петрелийски Огняново!

Стаи & апартаменти

Хотел Огняново Хотел Петрелийски

На разположение на гостите на Хотел „Петрелийски“, Огняново са 8 стаи и 7 просторни фамилни апартамента, обзаведени в традиционния за района стил, с течаща минерална вода. Повече »

За малчуганите

Хотел Огняново Хотел Петрелийски

Възможности за игри на открито и закрито, за малки и големи гости на хотела. Имаме и уикенд влакче! Повече »

Релакс & масажи

Хотел Огняново Хотел Петрелийски

Отпуснете се в трите басейна с лековита минерална вода с t 35 градуса, един от които е закрит. Повече »

За пътешествениците

Хотел Огняново Хотел Петрелийски

Римски град, манастири, светилище и екопътека са сред многото забележителности, които може да посетите при престоя си в хотела. Повече »

icon1.fw

Ресторант & специалитети

Хотел Петрелийски Огняново - ресторант с веган, вегетарианска и традиционна кухня

Традиционна, здравословна, вегетарианска & веган кухня

Главен супервайзор в ресторанта е победителката в шоуто MasterChef Елена Петрелийска. Вижте най-вкусните предложения на ресторанта и следете предстоящите гурме събития в него в Гурме Блога на Петрелийски.

icon3.fw

Специални предложения

Посрещнете Новата 2020 година в Комплекс Петрелийски!

Хотел Петрелийски Огняново ще ви предложи празнична новогодишна вечеря, новогодишна изненада за децата, пълен релакс сред чистия въздух на Западни Родопи, закрит топъл минерален басейн, турска и парна баня, романтично джакузи, масажи.