Фирмени тимбилдинг кулинарни събития

Търсите нестандартно, запомнящо се, истински сплотяващо екипно преживяване, сред аромата на вкусна храна, чист планински въздух и топли минерални басейни? Готови сме да го организираме за вас!

На ваше разположение са ресторантската зала на Комплекс Петрелийски, с капацитет от 80 места и, при желание за преспиване в Комплекса, стаи и апартаменти за настаняване на 48 човека. При подходящо време могат да се ползват просторните тревни площи за екипни занимания на открито.

Може да заявите организация на кулинарни тиймбилдинги, лекционни тиймбилдинги, тематични тиймбилдинги, тиймбилдинги насочени към усъвършенстване на ума и тялото, както и тимбилдинги с фокус, зададен от вас.

Дегустационни и концептуални вечери

Искате добрата храна да бъде фокус на вашето събитие? На разположение сме да организираме за вас специална дегустационна вечер, чийто изискан вкус гарантирано ще се запомни от гостите ви.

Елена и Ники са били гост-готвачи в много добре познати ресторанти, както в София, така и в провинцията. Изхождайки от знанията си и професионалния си опит, винаги са посрещали очакванията на гостите по време на дегустационните вечери, които са организирали.

Ако искате да получите повече информация относно тях двамата, както и дегустационните вечери, които са приготвяли, последвайте линковете, в които ще намерите интервюта и описания на събитията.

Уикенди със здравословна насоченост

Храната е здраве, стига да я консумираме правилно. В дългите уикенди (възможна е и по-голяма продължителност на събитията) от тип ретрийт можем да акцентираме върху приготвяне на храна с определен фокус и/или спортна тематика.

Здравословните уикенди могат да са на тема: Как да готвим здравословно с цел детокс, как да приготвяме здравословна храна и при забързано ежедневие, Йога практики, спортни ретрийти – всичко, което представлява интерес за Вашата група. Ако не сте осигурили квалифицирани инструктори за спортната част на уикендите, ние ще осигурим такива след съгласуване с Вашите изисквания.

Частно парти

Има ли нещо по-добро от парти край басейн? Парти край топъл минерален басейн! А защо не и нощно парти край топъл минерален басейн?!

С просторната си открита тревна площ и 3 топли минерални басейна (един от които закрит), Комплекс Петрелийски предоставя чудесни условия за празнуване на вашите специални поводи. Ако желанието ви е да останете в хотела с преспиване, налични са апартаменти и стаи за 48 човека. Ако идеята ви е да се ползва само ресторантската зала, капацитетът е 80 места. Осигуряваме DJ, стендъп комеди артисти и разбира се, кулинарни изненади за вашия празник. Можем да отговорим на почти всяко искане за частно парти от страна на гостите ни!

Детски кулинарни лагери

Търсите място за организиране на зелено училище/градина, уикенд/седмица, посветен на здравословното хранене или друга кулинарна тематика? Насреща сме!

Комплекс Петрелийски е предпочитано място за детски лагери, без значение на възрастта, поради просторните си зелени площи и минерални басейни, подходящи и за деца. Можем да приготвим за вас кулинарни детски събития, игри, да осигурим аниматори, детска дискотека, специално фиксирано меню за изхранване, излет пакети суха храна – всичко, което ще гарантира максималното забавление и почивка на малките ни гости.

Предложението ни е валидно и за групи от семейства с деца.

icon1.fw

Свържете се с нас, за да обсъдим идеите ви!

0897 897 316 и 0876 668 386
nl.helen@yahoo.com n.kr.petrov@gmail.com