КУЛИНАРНИ СЪБИТИЯ В КОМПЛЕКС ПЕТРЕЛИЙСКИ!

Търсите ли нестандартен начин да мотивирате екипа си, да отпразнувате рожден ден или друго специално събитие? Искате ли да се докоснете до възможността, чрез приготвяне на храна, да изразите себе си, да покажете грижа, любов, да насърчите екипната работа?

Предлагаме ви едно незабравимо кулинарно преживяване – с цел тиймбилдинг, ритрийт, сватбено тържество, кулинарни класове, просто забавление или отбелязване на вашия специален повод.

Заедно ще подготвим програмата за събитието ви, според целите, големината на групата ви и предпочитанията ви. Ще подберем подходящите възможности за релакс, настаняване и не на последно място ще задоволим вашите рецептори с добре балансирана и вкусна храна.

В тази секция ще откриете информация за всички минали и предстоящи събития, дегустационни вечери, кулинарни класове, ритрийти, зелени училища с кулинарни забавления и тематични уикенди, които могат да ви дадат ориентировъчна представа за това, което можем най- добре!

Всяка оферта се изготвя индивидуално според вашите очаквания, като изхождаме от едно основно правило – “Всяко ваше желание ще бъде посрещнато с ентусиазъм и изпълнено с професионализъм от наша страна!

Вижте няколко идеи за кулинарни събития, които можем да предложим и изпълним за вас. Типовете събития, обаче, са ограничени само от вашето въображение!

Фирмени тимбилдинг кулинарни събития

Хотел Огняново Хотел Петрелийски

Кулинарните ни тиймбилдинги ще провокират и стимулират екипната работа в дългосрочен план. Приготвянето на храна е израз на грижа.. нека екипът ви работи заедно и се грижи един за друг и извън работното поле! Вижте повече »

Дегустационни и концептуални вечери

Хотел Огняново Хотел Петрелийски

Кулинарните събития се водят от готвачи, известни в добре познати ресторанти, както в София, така и в провинцията. Те могат да подготвят вкусната част и на вашето дегустационно събитие! Вижте повече »

Уикенди със здравословна насоченост

Хотел Огняново Хотел Петрелийски

Храната е здраве, ако знаем какво и как да ядем. В здравословните дълги уикенди тип ретрийт ще покажем как да се храним балансирано в забързаното ежедневие, като приготвяме храна у дома, бързо и лесно. Вижте повече »

Частно парти

Хотел Огняново Хотел Петрелийски

Добрата храна е задължителна част на всяко парти! Възползвайте се от уникалната обстановка на Каменния комплекс Петрелийски, минералните му басейни или ресторантската част и организирайте запомнящо се отбелязване на специалния ви повод. Вижте повече »

Детски кулинарни лагери

Хотел Огняново Хотел Петрелийски

Възможности за кулинарни събития и игри на открито и закрито, за малките гости на хотела. Без възрастови ограничения. Вижте повече »

Пожелайте си събитие!

Хотел Огняново Хотел Петрелийски

Кулинарните събития, които можем да организираме за вас, са ограничени само от вашето въображение. Вие избирате програмата, вкусотиите, продължителността. Ние реализираме вашето събитие!

icon1.fw

Галерия

icon1.fw

Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да обсъдим идеите ви!

0897 897 316 и 0876 668 386