Първият съвместен кулинарен уикенд на Елена и Николай – водещи на кулинарното шоу „Храна за душата“ по БНТ – заедно с терапевтът Светлана Димитрова вече е факт!

И именно защото е първото от многото събития, които планираме да се случват в Комплекс Петрелийски, беше и много вълнуващ!

Какво се случи накратко: Ами, всичко мина повече от чудесно! Кулинарната работилница показа на гостите как да си правят вкусен домашен хляб и как емоциите влияят при приготвянето не само на него, а и на храната като цяло. Елена и Николай вложиха много мисъл и професионализъм в чудесното многостепенно меню. Завършекът беше празничната вечеря, на която се поднесе многостепенно специално приготвено меню.

Този успех от събитието даде криле на домакините да планират и още подобни събития. Беше вълнуващ и изпълнен с усмивки кулинарен уикенд – надяваме се да бъдете сред гостите на някои от следващите ни събития!

Ето и няколко снимки от кухнята на събитието. Очаквайте следващото кулинарно събитие, което ще обявим и в Кулинарния блог, и във Фейсбук страничката на Комплекс Петрелийски!